A pillantás diagnózis

2014.03.27 22:29

Igen! Kérem emberek vetetik tudomásul én már pedig rendelkezem magam élete fölött akár az életben nyüglődöm, akár a habos tengerbe térek, vagy a halál tengerén evezek, Ez a mocskos romlott lélek, mi egy démonban lakozik elmenni készül tálán mert unja, vagy talán csak megfutamodott az elől, mit életnek neveznek. Dögölj meg csak dögölj meg. Annyi csatát nyertem már meg önmagam démona ellen s most elbukni készülök? Vagy talán csak új kapu nyílik lelki szemeim előtt mihez e testi porhüvelynek pusztulnia kell? Unalom, puszta unalom. A diagnózis márpedig kérem őrültség! A pszichopata, szochiopata és skizofrénia minden egyéb tünete jellemző e kivételes egyedre, mi ezt mégis álca mögé rejtve rója sötét utcákat.  Elképesztő uralkodni maga az őrület felett, ez is egy olyan nyers puszta erő, amit bármelyik emberfi nem érthet meg soha. Azt mondják legyek önmagam, de, ha az volnék bolondokházába zárnának. Bizonyosan kell egy emberi álca, mit emberi szemeik elviselni képesek. Bár nincsenek szárnyai és nem repül, de emberi butaságon túl lendül. Új világot mutatok, ki ezt nem értheti hát belépni ne tessék!

*Egy új világban mi a régiben úszik.*

Nem különben néz ki, csupán mint egy átlag ember. Fekte ruhák sötétbe hajló barna haj, azonos szemszínnel, alacsony termet fiatal lány. A tekintete és kisugárzása változó, egészen változó ami kétséget kizárólag nem emberi tulajdonság, hisz a DNS-ét sem a változásra találták ki egy emberi lénynek, így hát a kisugárzás a legbelsőbb titok, mi az ember lelkéből kiáramlik, változtatásra lehetőség nincs. Ha mindez nem elég tapasztalatlan szem számára tessék csak szembe nézni vele és a fejét azonnal el is kapja, ki ezt a rémítő kísérletet tette.

A Halál*Múzsa szép pillantása

-Csak egy kiáltás és mond azt hogy bazd meg! BAZD MEG! Azt hiszed több leszel a fű és pia andalító hatásától? Ha Berettával nyomulsz a kezedben mit csőre töltve tartasz? Csak egy gyerek vagy aki nem tudja magát kontrollálni és azt hiszi műanyag játékaitól és temérdek csoki hegyeitől ő maga lesz a király, pedig ugyanolyan nyálcsorgató egyed mint a többi! Minél több van annál többre vágyik, kielégíthetetlen és pokolba való késztetés minden darabját szanaszét szaggatva mindazt, mit valaha voltál. Avagy, nézz tükörbe egy temetői tó mélyére, és üdv nálam!, még több szerzésére. Birtoklási vágy, kapzsiság. „ A kedvencem a bűnök közül!” Pengeélen táncolni halál és élet között megbabonázó! Mindkét félből elkapni egy-egy lopott pillantást, az igazi élet mikor van tétje mivel játszani, amikor roncsra baszva érsz a csúcsra és sziporkázó mennyet vetve tűnsz a pokol bugyraiba, mit egy ősrobbanás kísér minden démonhalálával elpusztul egy végzetes világ és új jön létre miben új lehetőség adatik az új élet új pusztítására! –Csak egy szem pillantása, mi mindezt tükrözi a mélyre hatol megfog és élve taszít élettelen frázisba, mi tépi élő lelked