Írok, az apokalipszisem lovasai

2014.01.31 22:31

Írok, mert félek, ha nem írnék elszállna halálommal együtt minden, ami voltam és ami lehettem volna. Írok, mert ha nem írnék elöntenének a gondolatok, amik leírás nélkül az agyamba égnek fájdalmasan, de így csak a tinta itatja át a papírt. Írok, mert muszáj kivetnem magamból a gondolatokat, mik már túltengnek bennem légszomjat okozva a kevéske helytől. Már csak tények és adatok szükségesek és nem filozófia, nem a Mecskey-féle filozófia, ami eláraszt és felemészt, mert már félek magamtól…

Bűvész, hogy lehet valakit egyszerre így utálni és mégis kedvelni? Azt hittem furcsa és kiszámíthatatlan vagyok, te meg akár a tükörképem szintolyan mint én, sosem tudom igazán mit akarsz, mégis jobban tudom mint te. Olyan ködös és furcsa jelenség vagy, hogy azt leírni sem tudom, de hát tudod hogy szeretlek utálni.

Csillagfiú, érdekes jelenség vagy, és tetszik a kissé mentolos-narancssárga édeskés ízed. Nos, hát igen, azt hiszem ez a szinesztézia, de te is imádod az édességet. Neved onnan szállt alá üres gondolataimba, hogy elvégre neved is ez, és valóban csak akkor vagy fent elérhetőségen, mikor a csillagok  az égen. Akár egy éjszakai lény, cukros mázba és hívogató aurába csomagolva, bár még sosem láttalak. Te vagy az én szaki szótáram, a lexikon, aki nem bánja millió bugyuta kérdésem. Pszicho hugi ^^

Angyalka, csak mert mindig tagadod, hogy az lennél, pedig te vagy az én védangyalom. (Tudom, hogy most arra gondolsz, hogy nem pedig de.) Benned is ott a pszicho szikra és, ha már annyira megcéloztad azt a francia tengerpartot árasszuk el együtt olajjal, úgysem voltunk még ott, közben hallgassuk a Requiem for a dream-et és énekeljük a Carmina Burana-t.

Farkasfiú, nos hát ha lenne egy világ, melyben csak zűrzavar lenne, te lennél az egyetlen nyugodt és értelmes pont benne a közepén elrejtve. Tipikus jófiú, okos és vicces, az ellenségeimet sem hagyod utálni. Kis szentlélek.  

Nos, hát íme az én apokalipszisem négy lovasa, hogy miért mindig itt lyukadok ki nem tudom, de hát mondandóm vége úgyis mindig pusztítás miért lenne most másképp?